piątek, 13 marca 2015

BURGER Z CZERWONEJ FASOLI

 Ja swojego burgera zrobiłam z takich składników,
 z tej porcji wyszły mi 4 sztuki.


Podawać można z różnymi dodatkami oraz sosami,
 ja polecam jogurtowy sos koperkowy z czosnkiem.


Smacznego!



Jakie ostatnio ciekawe przepisy wypróbowałyście?

8 komentarzy:

  1. Pysznie wyglądają :) A fasolę blendowałaś?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. nie, użyłam tłuczka do ziemniaków, ale spokojnie można tez widelcem rozgnieść:)

      Usuń
  2. ale fajny pomysł, muszę kiedyś spróbować ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. tak mi się zdaje, że smakowałby mi taki burger :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Nie wiedziałam, że tak można :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy pozostawiony komentarz oraz każdą wizytę.
Jest mi bardzo miło z tego powodu :)