czwartek, 17 lipca 2014

leśny mech...





O tym cieście dowiedziałam się od koleżanki z pracy
Ania - pozdrawiam:)
postanowiłam  zrobić, nie publikuje przepisu, bo wykorzystałam jeden z wielu dostępnych w internecie

u mnie wersja z czerwonymi porzeczkami
wygląda fajnie, ale degustacja będzie jutro, 
bo chłodzi się w lodówce:)

kto już go robił?

jak macie jakieś fajne przepisy 
(niekoniecznie tylko na ciasta) 
to piszcie lub zostawiajcie linki w komentarzach






20 komentarzy:

  1. Wygląda bardzo ciekawie :D. Czekam na wrażenia smakowe :).

    OdpowiedzUsuń
  2. Odpowiedzi
    1. Zgadzam się, ktoś miał bardzo fajny pomysł:) super kolor bez chemii:)

      Usuń
  3. jeśli smakuję jak wygląda to bombaa :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Wygląda nieziemsko, tylko nie wiem co to jest to zielone :)

    OdpowiedzUsuń
  5. wygląda wspaniale,aż ślinka leci:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. robi się bardzo szybko, wypróbuj:)

      Usuń
  6. Ale świetnie wygląda! :) Na pewno też taki zrobię :) Tym bardziej, że u mnie na działce w tym roku znowu mamy wysyp porzeczek :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Odpowiedzi
    1. to zrób i wstaw swoje zdjęcie:) zamiast porzeczek można dać granat lub żurawinę lub co kto chce w sumie ...:)))

      Usuń
  8. pierwszy raz o nim słyszę i jestem bardzo ciekawa smaku, bo wygląda cudownie :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy pozostawiony komentarz oraz każdą wizytę.
Jest mi bardzo miło z tego powodu :)